Fransk kaffe Billede: Peter Crosby

Fransk kaffe

Sommeren går ganske stille på hæld, og lige rundt om hjørnet venter det kolde og vindblæste efterår med sine smukke, brune nuancer. Forestil dig, at du sidder indenfor derhjemme en efterårsaften med gang i pejsen, mens regnen trommer på dine vinduer udenfor. På sådan en aften får du lyst til noget at varme dig på og gerne med lidt procenter i - som f.eks. en kop fransk kaffe.

Ingrediensliste

  • 1 kop stærk, friskbrygget kaffe
  • 1-1,5 cl Cointreau
  • Mælk til mælkeskum
  • Sukker

Fremgangsmåde

  1. Først hælder du Cointreau i et glas og derefter kaffen.
  2. Så varmer en smule mælk i en gryde eller mikroovn, som så skummes (evt. med en mælkeskummer).
  3. Smag din franske kaffe til med sukker, inden du hælder mælkeskum på og serverer.

Relateret Indhold