Vil du gerne lave en Gløgg, der har vundet Danmarksmesterskabet i Gløgg anno 2017? Så skal du følge denne opskrift! Denne opskrift forudsætter, at du skal lave Gløgg til hele 25 personer. Du skal altså meget vel koge den lidt ned, hvis du gerne vil kunne gå hjem!
Samtlige krydderier blandes i en tønde, der er lavet af egetræ. Portvinen, rommen og rødvinen blandes ligeledes i, hvor den sammen med krydderierne ligger i op til 3 måneder, hvor den bliver rørt rundt med jævne mellemrum.
Har du ikke lige en tønde liggende, kan du sagtens bruge en plastikdunk. Når den har lagt i nok tid, så skal du smage den til med portvin, indtil den er helt perfekt. Hefterter varmes den op til godt 65 grader.
Husk at den ikke må være varmere end 65 grader!
Syntes du det lyder meget besværligt? Så har vi naturligvis også en langt lettere løsning! Til at vise dig hvordan, har vi vedhæftet en video, hvor Claus Holm viser dig, hvordan man gør.
Tak til Liams
Afslutningsvis vil jeg gerne sende et kæmpe tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Du kan blandt andet finde en Sebra Dukkevogn derinde.