Hvad Blander Man I Gin? Sådan Laver Du Drinks Med Gin

Billede: Pixabay

Gin er en af de mest populære former for spiritus i øjeblikket, det skyldes ikke mindst den voksende popularitet af drinken gin hass. 

Men der findes mange andre former for drinks med gin - men hvad blander man i gin? Få her et par stærke bud på, hvad du kan blande i din gin, når du skal have en god drink.

Drinks med gin - det blander du i din gin

Enebærene giver gin en meget karismatisk smag, som gør, at man ikke kan blande den sammen med alt, som man stort set kan med vodka. Du kan dog blande gin sammen med mange ting. Her er et par bud:

Gin og tonic

Den de fleste kender som den klassiske gin-drink er gin og tonic, hvor man blander tonic i sin gin. Tonic - eller tonic vand, som det også kaldes, er en bitter sodavand, der kan virke en anelse tør, samt indeholde en lille eftersmag af citron. En gin og tonic er derfor en forholdsvis tør drink, især hvis du blander tonic i en London dry gin.

Gin og lemon

Ligesom tonic så er denne drink også en anelse bitter, da lemon via sin citrussmag har samme bitterhed, som du oplever det i en tonic. Den er dog samtidig en anelse mere frisk end tonic, så hvis du godt kan lide gin, men synes, at en gin og tonic bliver for tør, så er den et godt bud.

Gin hass

Hvis du går et skridt længere med din gin og lemon og tilsætter lidt limesaft og mangosirup, så får du den populære sommerdrink, gin hass. Tilsætningen af mangosirup giver din gin en helt anden frisk smag, samtidig med at den ikke kan virke så tør, som gin og tonic kan.

Københavnerstang

Som sagt så har gin en karismatisk smag. Men hvis du forstår at blande de rigtige ting i din gin, så kan den bruges til mange drinks. En af dem er en københavnerstang, som har sit navn fra den velkendte is.

Her blander du ananassodavand og vaniljesirup i din gin, hvorefter den får farve og smag som den kendte gule is.

Tak for støtten

Vi takker Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. I Illums Bolighus finder du utallige kendte mærkevarer til boligen, heriblandt de anerkendte Kähler vaser. 

Relaterede Indlæg