Hvad Blander Man Malibu Med? Få Gode Forslag Til Din Drink

Billede: Pixabay

Malibu rom er og bliver et hit, når der skal laves søde og friske sommerdrinks, men hvad blander man Malibu med?

Vi ser her på et par friske drinks, som alt sammen kræver Malibu.

Tropiske drinks med malibu

Vi undlader at komme for meget ind på Pina Colada, for den kender de fleste af os med god grund. Vi kaster os derfor over et par andre drinks, når vi ser på, hvad man blander malibu med.

Blue Hawaii

Hvis du er vild med den søde og frugtagtige smag, som du får i en Pina Colada, men ikke er så vild med fløden, så er en Blue Hawaii et godt bud for en drink for dig.

Udover 2 cl Malibu, så skal der ½ CL Rose's blue curacao, 6 cl ananasjuice og 2 cl danskvand i glasset, når du skal have en Blue Hawaii. Udover de obligatoriske isterninger i glasset, pyntes drinken ofte med en skive ananas i toppen.

Watermelon Malibu Slush

Er du vild med daiquiries, så er en Watermelon Malibu Slush en drink, som du ikke skal snyde dig selv for en varm sommeraften.

Hak først fire kopper frossen vandmelon og kom dem i fryseren. Det skal gerne gøres dagen før, at du skal bruge dem. Kom dem dagen efter i blenderen sammen med ½ kop Malibum 2-4 spiseskeer sukker og 2-4 spiseskeer limesaft. Giv dem derefter en tur i blenderen indtil, at ingredienserne er blandet godt sammen.

Server dem derefter i et højt glas, så den hakkede vandmelon ikke løber ud over kanten.

Hvis du er til en hurtig drink med Malibu, så kan du altid komme et par isterninger i glasset og supplere med enten en kold cola eller appelsinsodavand. 

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et TAK til Perlen Odense, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel til en mulighed. 


Perlen Odense er en smykkeforhandler, der udbyder et ekstraordinært udvalg af smukke smykker i alle mulige afskygninger. Se blandt andet deres udvalg af Julie Sandlau, hvis du følger linket.

Relaterede Indlæg