Hvad Blander Man Tequila Med? - En De Mest Udbredte Spiritus

Billede: jumpstory

I Danmark forbinder vi ofte en tequila, med shots, og dem flaske med sombrero-hatten, eller som nogle vil sige "mexicaner-hatten".

Hvis det er der din oplevelse med tequila stopper, så er det forståeligt hvis du, ligesom mange andre danskere, ikke ligefrem synes at tequila er en nydelse. - Tequila kan dog være mange andre ting, der er også langt mellem en dårlig og en god kvalitets-tequila.

Vi anbefaler derfor, at hvis du skal ud og blande drinks, en af de følgende drinks evt. Så skal du altså have skaffet dig en ordenlig tequila.

Det kan evt. være Casa Noble, Mezcal eller Patron. Undlad at købe den med den røde hat - det er ikke godt.

Her er nogle af de mest kendte Tequila drinks - og ja, du kender dem godt - og har måske faktisk smagt nogle af dem, uden at vide der var tequila i.

Basic Tequila Drinks 

Mange af disse drinks har du måske stødt på før, uden at vide der var tequila i. Det er nok fordi du ikke har fået dem serveret, med en ringe tequila, men med en rigtig god tequila i stedet.

I store dele af verden, især i de sydamerikanske lande, er tequila måske den mest udbredte spiritus.

AvXperten

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for deres støtte til dette indlæg. AvXperten sælger en lang række elektroniske løsninger som fx alt indenfor kabler og gadgets som de smarte Apple AirPods.

Relaterede Indlæg