Kaffe Siciliano

Billede: Jumpstory.dk

Har du lyst til den smukke blanding af kaffe og spiritus, men du er måske ikke lige i humør til de gode gamle kendinge, som eksempelvis Irish Coffee og kaffe med Baileys? Så findes der heldigvis nogle rigtig gode alternativer, du sikkert ikke har prøvet før.

Vi har tidligere skrevet om et alternativ, nemlig Fransk kaffe. Nu er turen kommet til en Siciliansk version, hvor du båe får vermouth, amaro, kaffe, gomme og sodavand på en og samme tid.

Vær opmærksom på, at selvom denne drink er enormt velsmagende, så er den ikke for sarte sjæle. Du skal drikke den med omtanke, da den er stærk og indeholder meget spiritus. Drik ansvarligt, og velbekomme!

Det skal du bruge

  • 6 cl. Sød vermouth
  • 4 cl. Amaro
  • 4 cl. Stærk kaffe eller espresso
  • 3 cl. Gomme
  • Et skvæt sodavand

Sådan gør du

Tag Vermouth, Amaro, kaffe og gomme, og ryst det sammen med en shaker. Når du har rystet det godt sammen, så hælder du det på 3-4 glas, der derefter passende kan pyntes med en appelsin eller citronskal.

Tak til Net2Kompagniet
Tak til Net2Kompagniet, som via støtte, har gjort udgivelsen af denne artikel til en mulighed. Net2Kompagniet sørger for, at man altid kan få de plast vinduer og døre, som man ønsker.

Relaterede Indlæg