Mad Og Cocktails I København

Billede: Pixabay

Mesterlig mad og cool cocktails er to ting, som langt de fleste, der bevæger sig rundt på Københavns kulinariske scene, sætter stor pris på, men det hører til sjældenhederne, at man kan få begge dele det samme sted. Det kan man dog på de følgende fem af byens restaurationer, som alle er mere end ét besøg værd.

Salon 39

Salon 39 ligger på Frederiksberg og serverer blændende burgere og smarte cocktails. Derudover kan man også bestille fine forretter såsom risotto, calamari og dampede muslinger. Salon præges af en hyggelig atmosfære, hvor alle og enhver kan føle sig velkommen.

Hvor: Vodroffsvej 39, 1900 Frederiksberg

Noho

På Noho kan man få en sand heldagsoplevelse i form af morgenmad, brunch, frokost, aftensmad og cocktails. Omgivelserne er særdeles billedskønne, og maden egner sig fremragende til at dele i større selskaber, mens cocktailshakerne opereres af dygtige bartendere. Alt i alt et formidabelt sted, hvor man kan få hele dagen og aftenen til at gå, hvis man gerne vil det.

Hvor: Flæsketorvet 26-28, 1711 København V

Condesa

Hos Condesa får man det bedste fra det mexicanske køkken og margarita serveret i store kander. Det rå, friske og grønne karakteriserer restaurantens forskellige menuer, som blandt andet byder på blæksprutte, kyllingevinger og tacos i alle afskygninger. I weekenden transformeres Condesa til et fedt sted at gå i byen og få cocktails og tequila.

Hvor: Ved Stranden 18, 1061 København K

BÆST

Nær Empire Bio på Nørrebro finder man restaurant Bæst, hvor alt er økologisk og lavet fra bunden. Der skal herfra lyde en varm anbefaling af deres velbagte pizzaer, som toppes med deres egen mozzarella, ricotta, parmaskinke og pancetta. Man kan også bestille en af deres skønne menuer, der tager rundt om hele køkkenet, og drikke en af deres mange cocktails.

Hvor: Guldbergsgade 29, 2200 København N

Neighbourhood

Hos Neighbourhood på Istedgade er der også fuld fokus på økologi, pizzaer og cocktails. Restauranten med det hjemlige navn serverer blandt andet en pizza med en tynd, sprød bund toppet med vesterhavsost, pesto og friske kæmperejer. Også i baren er økologien implementeret både i forhold til af øl, bobler og forskellige cocktails, der er lavet på sæsonens frugt og grøntsager.

Hvor: Istedgade 27, 1460 København V

Tak for støtten

Denne artikel kunne ikke være blevet til for noget, havde det ikke været for Bevco, som har levet økonomisk støtte. Bevco er en online totalleverandør af et bredt sortiment af drikkevarer til både private og erhverv til konkurrencedygtige priser, uafhængigt hvor meget man skal bruge.

Relaterede Indlæg