Mande Drinks - Hvad Er Nogle Helt åbenlyse Mandedrinks

Billede: Billede af Gioele Fazzeri fra Pixabay

Okay. Dette skal ikke være for at lave kønsrollerne så opdelt at kvinder ikke må drikke disse drinks, men står du også skal lave noget sammen med gutterne som altså BARE Skal være mandemand, eller skal du bestille noget i byen, for at være en ornli karl, så er her lidt forskllige ting at byde på.

#1 Vikinge drikken 

Mjød må være nr. 1 på listen, det er vores vikingers legacy til os. Vores mest mandige mande drink.

#2 Whiskey:

Ved ikke om det bare er mig, men det er som om at samtlige drinks blandet med whiskey er lavet til manden. vi kender f.eks "Old Fashioned" som er en Don Draper favorit.

Dernæst finder vi jo også Whiskey Sour.

#3 Rom:

Pas på, rom kan hurtigt blive tøset når den bliver blandet med noget. Men et glas rom, ser sgu lidt mandigt ud.

#4 Vodka Martini

En af de mest ikoniske mandemænd, så slemt at de gamle film næsten bør fjernes. I dag er den gamle bond nærmest på grænsen til en voldtægtsforbryder. Det er dog stadigvæk en ikonisk drink til mænd

#5 Bloody Mary

Tabasco og tomatjuice - den ser måske tøset ud, men det er altså en gammel morgenmads drink. Pigerne kan få deres mimosas, så kan du tage dig en bloody mary.

#6 Gibson

For at blive i Mad men, finder vi her en af Roger Sterlings classic go to drinks. Og der er faktisk nærmest ikke forskel på denne og vodka martini, udover at du selv kan bestemme om den er med vodka eller gin, og istedet for oliven er der små løg i.

Relaterede Indlæg