Opskrift: Manhattan

Billede: Canva

Manhattan er en ikonisk og klassisk cocktail, der virkelig var populær tilbage i 80’erne. Selvom den langt fra er i sin storhedstid, så er den langt fra død, hvorfor man stadig kan få den på enhver bar med bare en smule respekt for sig selv.

Manhattan er desværre også en af de drinks, som alle har hørt om, men langt fra alle har rent faktisk smagt den eller er klar over, hvad der er i den. Det vil vi gerne gøre noget ved! Derfor får du her både opskriften og fremgangsmåden til den perfekte Manhattan.

Vi kan lige så godt afsløre med det samme, at du ikke kommer til at holde videre meget af denne drink, hvis ikke du kan lide smagen af spiritus. Den består nemlig ikke rigtig af andet end stærk spiritus. Du skal derfor også drikke dem med stor omtanke. Velbekomme.

Ingredienser:

  • 6 cl Bourbon
  • 3 cl rød vermouth
  • ¼ cl Angostura bitter
  • Is

Sådan gør du

Samtlige ingredienser hældes i et stort glas med is. Herefter røres det hele godt sammen. Mængden af is kan tilpasses alt efter, hvor stærk man ønsker drinken.

Herefter røres den gennem en si ned i et cocktailglas, der derefter kan pyntes efter behov. Herefter har du en drikkeklar Manhattan.

Relaterede Indlæg