Sangria Billede: Svet Demenok

Sangria

Denne kolde rødvinspunch er nummer 1 på listen over sommerdrinks i Spanien, og du kan nu lære at lave den, hvis du læser med videre herunder. Artiklen er udarbejdet med støtte fra Bevco - The Beverage Company.

Ingrediensliste

  • 1 flaske rødvin (spansk og gerne Rioja)
  • 0,5 liter friskpresset appelsinjuice
  • 1 dl Grand Marnier
  • Sukkerlage kogt af lige dele vand og sukker (f.eks. 2 dl vand og 2 dl sukker)
  • 1 kanelstang
  • 4-5 nelliker
  • 2 appelsiner
  • 1 citroner
  • Isterninger i massevis

Fremgangsmåde

  1. Du starter med at koge en sukkerlage af lige dele sukker og vand sammen med kanelstangen og de hele nelliker.
  2. Når sukkeret er helt opløst, skal du slukke for blusset , så lagen kan få lov til at trække med krydderierne, indtil den er kold.
  3. Tilsæt så rødvin, appelsinjuice samt Grand Marnier og smag til med sukkerlage.
  4. Kom sangriaen i en kande med masser af isterninger og skiver af appelsin og citron.

Relateret Indhold