Billede: Svet Demenok
Denne kolde rødvinspunch er nummer 1 på listen over sommerdrinks i Spanien, og du kan nu lære at lave den, hvis du læser med videre herunder. Artiklen er udarbejdet med støtte fra Bevco - The Beverage Company.
Ingrediensliste
- 1 flaske rødvin (spansk og gerne Rioja)
- 0,5 liter friskpresset appelsinjuice
- 1 dl Grand Marnier
- Sukkerlage kogt af lige dele vand og sukker (f.eks. 2 dl vand og 2 dl sukker)
- 1 kanelstang
- 4-5 nelliker
- 2 appelsiner
- 1 citroner
- Isterninger i massevis
Fremgangsmåde
- Du starter med at koge en sukkerlage af lige dele sukker og vand sammen med kanelstangen og de hele nelliker.
- Når sukkeret er helt opløst, skal du slukke for blusset , så lagen kan få lov til at trække med krydderierne, indtil den er kold.
- Tilsæt så rødvin, appelsinjuice samt Grand Marnier og smag til med sukkerlage.
- Kom sangriaen i en kande med masser af isterninger og skiver af appelsin og citron.