Skinny Bitch Drink

Billede: Canva

Når det lige præcis kommer til en Skinny Bitch, så skriver vi drink bagved, så der ikke kommer nogen misforståelser. Drinken har sit navn fra sit lave antal kalorier, og det er derfor en drink, som er foretrukket af mange, som er meget kropsbevidste og prøver at holde den slanke linje.

Hvad er en Skinny Bitch? En Skinny Bitch er en drink, hvor der er mindre end 80 kalorier i pr. servering. Den er især populær om sommeren, da man ikke indtager nær så mange kalorier, som hvis man drikker nogle af alle vores andre drink-forslag, som ofte indeholder meget sodavand, juice eller sukker.

Hvis du vil skære ned på kalorier i din drink, men stadig gerne vil have en god kold drink her i sommervarmen, så skal du have en Skinny Bitch.

Sådan laver du en Skinny Bitch

En Skinny Bitch er lækker, billig og nem at lave. Se hvordan du gør her.

Opskrift Skinny Bitch

  • Isterninger
  • Vodka
  • Citron eller Lime
  • Danskvand

Fremgangsmåde

Fyld et glas med isterninger, og held derefter vodka i. De fleste drink bliver lavet med 2 eller 4 cl vodka, alt efter om du skal have en normal eller dobbelt. Der er ingen specifik vodka der behøver at benyttes til denne drink.

Drinken smager ikke af det store, og derfor putter man ofte et par skiver af enten citron eller lime i drinken. Til sidst toppes den med danskvand.

Tak til Billig Fitness

Der skal lyde et stort tak til Billig Fitness, som via deres støtte har været med til at gøre denne artikel mulig. Vi synes, at denne drink gik godt til deres brand, da de ligesom drinken har presset prisen helt i bund på deres produkter, og der er fokus på få antal kalorier.

Hos Billig Fitness kan du blandt andet finde proteinpulver, som også kan bruges til at lave lækre shakes.

Relaterede Indlæg