Søde Drinks Med Vodka

Billede: Tilla Rebsdorf

Espresso Martini på den nemme måde

Sød, kold og lækker, og serveret i de rigtige glas !  En Espresso Martini  ser ikke bare fancy ud og sætter pep på din fest - den smager også helt fantastisk, og så er den faktisk slet ikke så vanskelig at lave.  

Du skal bruge følgende : 

4 cl kold kaffe 

4 cl Kahlua 

4 cl Vodka

isterninger, shaker og et par kaffebønner 

Nogle familier har et fuldt udstyret barskab, men ellers må du til købmanden efter vodka og kaffelikør. Lidt kold kaffe står sikkert tilbage på kanden, og jeg bruger altid kaffe fra stempelkanden. Andre kaffebrygningsmetoder er sikkert lige så velegnede. 

Kaffen, kaffelikøren (Kahlua) og vodkaen måles af og hældes i shakeren sammen med en håndfuld isterninger. Så skal der rystes, og hvis du husker filmen Cocktail, så er det lidt i den stil. Ryst, for det giver drinken en smule skum. Cocktailen hældes i glasset og pyntes med et par kaffebønner.  Det er det hele.

Jeg har endnu ikke købt mig en shaker, så jeg bruger en meljævner, men helt ærligt, det er ikke optimalt.  Der er ikke plads nok til rigtig at kunne ryste drinken sammen, så jeg må ud og have mig en. Det ser da også meget bedre ud at stå der med en lækker shaker, og blande denne cocktail sammen. 

Men det er en drink, der har en del promiller, så tænk dig om, inden du tager nummer to. 

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette tekstindhold. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille Smykker. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense

Relaterede Indlæg