Søde Drinks Uden Alkohol - Sådan Imponerer Du Vennerne

Billede: Jumpstory

"Åh hvor ser den lækker ud - men jeg er i bil". Søde drinks har det med at indeholde alkohol, når de købes i byen, men du kan faktisk også finde søde alkoholfrie alternativer.

Dine søde drinks behøver ikke indeholde vodka, gin, rom eller andre former for alkohol. De behøver heller ikke være sodavande. Få her en række gode bud på søde drinks uden alkohol, så du nemt kan imponere vennerne, næste gang du inviterer til middag.

Daiquiri - Dine friske og søde drinks

Lad os lige slå det fast med det samme. En daiquiri behøver ikke indeholde alkohol. Når de ikke gør det, kaldes de oftest for en virgin-daiquiri.

En daiquiri har mange lighedstegn med smoothies. Du kender sikkert en strawberry daiquiri fra dine byture. Det kan du også lave derhjemme - bare uden alkohol.

Den hurtige vej til at lave en daiquiri er ved at købe frosne bær i dit lokale supermarked. Gør du det, så behøver du ikke tilsætte isterninger for at give din søde drink den konsistens, som du kender det fra daiquirierne i byen.

Hvis du tilsætter lidt juice, enten multijuice, appelsinjuice eller ananasjuice, kan du nemt give din drink den søde frugtsmag, som altid er et hit på en varm dag. 

Dit valg af juice og mængden af frosne frugter afgør din drinks tykkelse, så hvis du gerne vil have en let og frisk sommerdrink, så kan du tilføje mere juice, end hvis du gerne vil have den mere faste konsistens, som du kender det fra de klassiske strawberry daiquiries.

Der er i dag et stort udvalg af frosne bær, som gør det nemt for dig. Begynd med de frugter og bær, som du ved, at du kan lide. Derefter kan du nemt eksperimentere med sammensætningerne.

#BilligFitness

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness i Sverige, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness sælger træningsudstyr i hele Skandinavien. Mangler du en ny pull-up-bar? Så se deres udvalg på deres svenske hjemmeside her: chinsstång

Relaterede Indlæg