Syrlig Drinks Med Gin

Billede: Pixabay, 7303458

Der er virkelig mange syrlige drinks med gin, derfor har det været svært at vælge de helt rigtige.

Gin Fizz

4 cl Gin

1½ cl Sukkersirup

3 cl Friskpresset Citronsaft

1 cl Æggehvide

4 cl Danskvand

Isterninger

Du skal blande alle ingredienserne i en shaker lige med undtagelse af danskvandet. Det er vigtigt at du først tilsætter danskvandet til sidst, tro mig, det bliver noget værre svineri at shake danskvand, jeg har prøvet det. Herefter shaker du det godt og grundigt med isterningerne og serverer det i Martini glas, husk at tilsætte danskvandet, ellers er den en del for syrlig.

Gin Tonic

5 cl Gin Hendricks

15 cl Tonic

3 Skiver agurkIsterninger

Der er simpelthen ikke noget som en god gammeldags gin tonic. I denne drink er der også tilsat agurkeskiver, hvilket giver en dejlig frisk smag til den. Det var faktisk her i Corana tiden, at jeg stiftede bekendtskab med gin tonic tilsat agurk. En veninde og jeg skulle have en simpel drink inden vi tog i byen og jeg havde medbragt en agurk fra drivhuset. Da jeg havde set billeder af drinken flere steder på nettet, men aldrig selv smagt det, skulle det prøves. Disse billeder havde hun så ikke set, så hun choppede agurken fuldstændig i smadder, før hun kom den i. Kønt blev det ikke, men den smagte dejlig frisk af sol og sommer og af en mere........

Det indhold du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe Pernille Corydon. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Relaterede Indlæg