Top 10: De Mest Populære Cocktails

Billede: Canva

Du står i baren på dit foretrukne vandhul, du kigger intenst efter bartenderen, hvorefter du bestiller din favorit drink. Vi kender alle scenariet, hvor vi simpelthen bare skal have drinken, der får os derhen, hvor vi skal hen.

Kort fortalt, så har vi alle en favorit drink, der altid trækker i os, når vi skal bestille drikkevarer i byen. Nu viser det sig, at mange af os faktisk har de samme favoritter, når det kommer til drinks.

En organisation, der hedder Drinks International, har lavet en undersøgelse, hvor en stort antal barer har deltaget. Undersøgelsen havde til formål at klargøre, hvilke cocktails, der er de mest populære verden over.

I den forbindelse har vi lavet denne top 10 over de mest populære drinks i verden.

10. Mojito

9. Moscow Mule

8. Sazerac

7. Margarita

6. Whisky Sour

5. Dry Martini

4. Daiquiri

3. Manhattan

2. Negroni

1. Old Fashioned

Som du nok kan se, så er det i høj grad klassikerne, der fylder på denne top 10. Det er altså ikke Isbjørn, Skruetrækker og Ævle bævle, der er de mest populære i verden.

Hos NO.64 er vi utrolig glade for at se, at de klassiske drinks stadig er populære verden over, hvilket giver os en indikation om, at bartenderprofessionen stadig bliver værdsat.

Tak til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring er et af lendets førende leverandørere af rengøring.

Relaterede Indlæg