Billede: Pixabay
#1 Champagnemojito
- 0,5 tsk lys rørsukker
- 1 cl lys rom eller mørk rom
- Friskpresset limesaft
- 6-7 friske mynteblade
- Top med halvtør champagne (alternativt cava)
#2 Tom Collins
- 5 cl gin
- Friskpresset citronsaft
- 1-2 stænk sukkersirup
- Top med danskvand
#3 Japanese Mango Daisy
- 2 skiver mango
- 1 lille håndfuld koriander
- 5 cl japansk sochu (alternativt vodka)
- 2 cl friskpresset limesaft
- 3 cl sukkersirup
#4 Bellini
- 0,5 dl ferskenpuré (laves af 200 g syltede ferskner, 1 spsk flormelis, 1 dl citronsaft, lidt citronsaft og lidt fersken/abrikoslikør, som blendes sammen. Nok til 6 glas.)
- Top med cava
#5 Champagne med ingefær, citrus og mynte
- 1 stænk sukkersirup
- 2 skiver ingefær
- Lidt appelsinsaft
- 1 kvist mynte
- Top med champagne (alternativt cava)
Denne artikel er udarbejdet med støtte fra Curvii, som sælger plus size-tøj fra bl.a. Zhenzi.